mr. F. Özer (Fatih)

Contactgegevens

  • 010-226 227 1

  • f.ozer@soytekin.nl

Stuur een e-mail

Mr. F. Özer heeft in 2012 de master Arbeidsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn studie liep hij stage bij meerdere advocatenkantoren. Daarnaast heeft hij gewerkt en een bestuursfunctie vervuld bij een rechtswinkel.

In 2013 is hij gestart in een algemene rechtspraktijk te Brielle, alwaar hij als advocaat actief is geweest op het gebied van o.a. ondernemingsrecht. Voorts heeft hij zaken behandeld, waarin het Turks recht aan bod kwam.

Sinds 2015 is mr. F. Özer verbonden aan Advocatenkantoor Soytekin. Hij heeft een algemene praktijk en behandelt met name zaken op het gebied van Arbeidsrecht, Sociale Zekerheidsrecht, Verbintenissenrecht en Huurrecht.

F. Özer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene Praktijk: Bestuursrecht, Burgerlijk Recht;
  • Arbeidsrecht: Arbeidsmediation, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap, Pensioenen.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees hier de Algemene Voorwaarden  en de Privacy statement van mr. F. Özer.