Mw. mr. M. Soytekin (Meral)

Contactgegevens

 • 010-226 227 1

 • m.soytekin@soytekin.nl

Stuur een e-mail

  Mevrouw mr. M. Soytekin is in 2002 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als afstudeerrichting Strafrecht. Na haar studie heeft zij een aantal jaren gewerkt bij de overheid en heeft hier juridische werkzaamheden verricht met name op het gebied van bestuursrecht.

  Vanaf 2007 werkt mr. Soytekin als advocaat en heeft ervaring in de algemene praktijk. Haar aandachtspunten zijn met name strafrecht en personen- en familierecht (echtscheidingen, zorgregelingen, alimentatieregelingen, verdeling gemeenschap, kinderbeschermingsmaatregelen, naamswijzigingen etc.).

  Mr. Soytekin spreekt zowel de Nederlands als Turkse taal. Zij heeft onder meer ervaring op het gebied van internationale echtscheidingen.

  Mr. Soytekin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht: Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Ouderschap en erkenning;
  • Strafrecht.

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Lees hier de Algemene Voorwaarden en de Privacy statement van mr. Soytekin.